Struhadla

Struhadla jsou kategorie kuchyňských nástrojů určených k jemnému a rychlému nasekání potravin na drobné kousky nebo strouhání na tenké proužky. Existují různé druhy struhadel s různými typy strouhání, například hrubým nebo jemným strouháním, řezáním do špalíčků nebo na tenké plátky. Struhadla mohou být vyrobeny z různých materiálů, jako jsou kov, plast nebo keramika, a mohou mít různé velikosti a tvary. Struhadla jsou užitečným nástrojem v kuchyni pro rychlé a efektivní zpracování potravin, jako jsou sýry, zelenina, ovoce nebo koření.
Filters

Showing all 4 results

Branq Struhadlo na noky – halušky

159 
Tohle praktické struhadlo využijete pro rychlou přípravu nejen halušek, ale i játrových knedlíčků a ostatních zavářek do polévek. Stačí struhadlo položit na horní hranu hrnce s horkou vodou…

Koopman Nerezové struhadlo Excelent

129 
Od hrubého po jemné, díky různým čepelím z nerezové oceli na tomto oválném struhadle můžete své ingredience strouhat přesně tak, jak to máte rádi. Jednoduše…

Koopman Nerezové struhadlo se zásobníkem

315 
výška 22 cm, rozměry nejširší části u podstavce 15×12 cm čtyřstranné multifunkční struhadlo vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování vyrobeno z kvalitní nerezové…

Koopman Plastové struhadlo na plátky

279 
Se struhadlem snadno nakrájíte zeleninu nebo ovoce na stejné plátky. Rám a držadlo je vyrobeno z kvalitního plastu. Výrobek je opatřen ostřím z nerezové oceli. Struhadlo…
0